Legehus makeover ude

Legehus før og efter

udvendigt

legehus makeover

Yeah så meget YEAH, i næsten 3 år har vi kigget på byggerod, kedelig legeplads osv. her på gården, når man kom udenfor. Jeg kan simpelthen ikke lade vær med lige at kigge hen på legehuset når jeg går ud af døren.

Jeg fryder mig for vildt over, at et lille hjørne af en vores haver er sat i stand. 

Det kribler virkeligt i vores fingre for at få noget lavet her på gården, så det var bare så dejligt at få begyndt på lidt udenfor og at se børnene få glæde af det samtidigt.

legehus makeover

Legehus bod

Legehus åbningsfest, med fuld solskin, ballon gribning, legehus bod, saftevand kage osv.

Før legehuset og sandkassen blev sat i stand, gad hverken jeg eller børnene tilbringe særlig meget tid der, vi havde legehuset i vores gårdsplads, før Søren fik den flyttet med hjemmelavet hjul himstragimser, så han med bilen kunne få den trillet ind i den ene af vores haver, så ærgeligt jeg ikke fik et billede af det.

Mig og drengene har virkeligt prøvet at få så meget gjort vi nu kunne mens farmand var på arbejde og med et stort ønske om at se en forandring, gik vi rigtig til den med skovl og maling.

Det har været et stort malerprojekt og malingen havde vi sjovt nok på lager.

Det vi fik købt var; sten, som Søren og drengene hentede i jemogfix med trailer, sand og blomster. Tror næsten det kom op på ca. 1300,- med det hele. 

Det der ligner et tørrestativ i baggrunden, skal ned 🙂

Legehus makeover

Legetårn

Vi blev færdige med projektet i pinsen, jeg er så vild med den måde Søren har anlagt stenene på, han ved jeg elsker når stenene former en bue og jeg må sige det gjorde han bare så godt! Nu vil jeg bare ha stenbuer over det hele he he 🙂

Det er ikke meget der er at se af de fine blomster endnu, men vi fik da anlagt en masse flis og sten, som vi har en del af.

Og så er hesten Jonathan kommet på græs igen jihaa.

Legehus makeover

Legetårn makeover

Det var vist også tiltrængt, elsker at kigge på før og efter billederne af projektet. Det betød vist ikke så meget om det var vand eller oliemaling den var malet med før, for der var ikke meget tilbage af malingen alligevel.

 

 

Anyone can find the dirt in someone.

Be the one to find the gold.

Ordsprogene 11.27

legehus makeover

Tjek Legehus indvendig

For flere sjove ideer