Usyret brøds fest

chag ha Matzah

Det usyrede brøds fest

usyret brød, påske, matzah

Yeah, så langt så godt 🙂

 

Usyret brød fest link

 

Så er det usyrede brøds fest artikel klar til at blive spist, mange timer er brugt og sikke en velsignelse det er, der kommer hele tiden nye åbenbaringer og jeg glæder mig til at se, om der bliver lagt mere til, næste år.

 

Allerede nu er der masser af symboliker og tanker jeg ikke fik skrevet ned, da jeg gerne vil tygge lidt mere på det. Men i hvertfald så er vi begyndt og jeg håber det er til velsignelse. 🙂

 

Jeg elsker at finde ting i de hebraiske rod ord, måske det er lidt nyt for dig og måske du allerede kender til det, men jeg håber Guds Hellige Ånd, vil Åbenbare nye og fantastiske ting for dig, som du læser.

 

Der er stadig mange artikler endnu til den del af Påske festen, men for nu, Enjoy this good meal of words 🙂

 

Pinse er på vej, og lige nu er det tællingen af omer, som står skrevet om i 23:15-16

 

Der bliver talt 50 dage imellem Påske og Pinse, som begynder på første grøde dagen, den dag Jesus opstår fra de døde.

 

Nåde og Shalom!