Jeanette

hvem er jeg
  • Jeg hedder Jeanette, gift med Søren og mor til 4 dejlige børn.
  • Ville have været linje officer i flyvevåbnet, men blev missionær i Jesus Revolution i 6 år hvor jeg blandt andet boede i Milano og rejste rundt i store dele af europa. Lidt senere officer i mit ejet hjem med titlen Mor!
  • Jeg elsker at være sammen med min familie og lave ting sammen med dem. Udrette og skabe gode minder sammen.
  • Hjemmesiden er et familie projekt, det får os også til at se hvor meget vi har, at være taknemmelige for.
  • Ren hygge og hverdagslykkeglimt.

Personlige spørgsmål

Jeanette

Mit navn Jeanette betyder: Gud har handlet nådigt eller Gud har vist Favør og det er lige hvad vi håber at folk vil opleve ved at følge med på vores familie side, vi er velsignet, ikke fordi vi har gjort os fortjent til det, men at det alt sammen er Guds gode nåde! 

Kort og godt Jeanette´s familie 

Jeg ønsker dig et stort velkommen på vores side.

Læs endelig med hvis du har lyst – og send os gerne en hilsen – vi bliver altid mægtig glad for søde kommentarer og en fin konstruktiv dialog.

Vi håber at folk vil blive velsignet af at læse med og er velkommen til at kontakte os på mail@jeanettesfamilie.dk 

Tak fordi i er med til at gøre det til et dejligt sted.

Billeder fra jeanettesfamilie.dk eller tilhørende sociale medier må aldrig bruges uden skriftlig tilladelse. Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

Total bibel nørd, Elsker at studere biblen, for vildt hvad der gemmer sig i denne spændende bog. Og give mine åbenbaringer videre til dem der vil høre.

Søren

hvem er jeg
  • Et meget godt udtryk for Søren er ALT MULIG MAND, der er næsten ikke den ting han ikke kan fikse, lidt you tube eller google og han er selv i gang. Har boet i Israel i ca. 10 år lidt frem og tilbage, inden han kom hjem for at blive gift med mig. Der var han blandt andet en del af Desert Peace som handlede om at blande unge Israeler, Palæstinensere og andre nationer med besværede baggrund fra institutioner eller børnehjem, tog dem med på ture ude i ørkenen, hvor de lærte at samarbejde og fik oplevelser for livet.
  • Fantastisk far og ægtemand, manden i mit liv, kunne ikke ha udtænkt eller designet en bedre mand for mig.

Personlige spørgsmål

Søren

Har bygget en Ørkenbil sammen med hans gode ven Benjamin, som de kalder monster, den kom i det israelske bil blad, havde 2 stk. rats så man kunne styre både for og baghjul, samlet fra skrot de fandt i ørkenen.

jeanettesfamily