Skole til de små

Skole Repetition

Repaet, Repeat, Repeat!

førskole

Så skal der øves og repeteres, vi kender det selv når vi skal lære noget nyt, hvordan var det nu det var, lige en gang til ik.

 

Det er vigtigt med repetitioner, og børnene elsker også når de føler, at de kan det vi skal, samtidig med, at de kan lære lidt oveni. Men vær ikke bange for at repetere den samme ting om og om igen.

Førskole, preschool

Bogstaver

Med modellervoks eller som Postmand Per

Jeg er selv ved at lære et nyt sprog (hebraisk) hvor bogstaverne ser helt anderledes ud end dem vi har, så min forståelse for at finde ud af hvordan (nye) bogstaver ser ud, er vokset. Det er en ny verden og det hjælper at forme, farve og lave dem selv.

 

Joseph var klædt ud som postmand, og var så begejstret over at selv kunne skrive breve og putte dem i hans eget hjemmelavede postkasse.

 

Han kunne ikke danne ord, men skrev bogstaver ned, som han kiggede efter og så var der breve til os alle! Nem og sjov måde at få ham til at kopiere bogstaver, han stor hygget sig og nem skoletime, det gik jo som leg 🙂

førskole, preschool

Lego bogstaver

Byg og tegn

Tegn dem op i forskellige farver, så det kan ses, hvilke farver de skal have, brug dem evt. også som puslespil, som vist på billedet 4, evt. farvelæg dem, gem dem og snak om bogstaverne en anden dag også.

 

Førskole, preschool

Klistermærker

Førskole, preschool

Papir

Et stykke papir, en farveblyant/blyant og en hurtig tegning, så er de små klar til lidt læring :)

Tegn nogle sjove billeder, former, streger osv. man kan tegne efter eller male efter, tag nogle vatpinde og brug dem som pensel, lige til at smide ud bagefter = hurtig oprydning.

Evt. større tegninger til de lidt mindre børn.

 

 

Førskole, preschool

Ting i Naturen

Det er et hit!

Der skal ikke så meget til, en af de ting jeg kan se mine børn virkelig elsker, så er det at lave og smage på sit eget mad!

 

Eller får jord mellem neglene og lære om ting i naturen.

Førskole, preschool

Lær at lime, vende ting rigtigt,

så de klistre på papiret.

Førskole, preschool