Baby or not

Gud synes du vi skal en baby mere?

Sikke da sjovt at spørge Gud om, ik :) Dette er en sjov historie og Guds vilde humor.

baby billede, baby picture

Skal vi mon ha en baby mere nu, eller er det bedst at vente et år? Jeg spurgte min Far i himlen om hjælp. Vi havde 2 små drenge og det var ikke fordi jeg kedet mig. Så, så jeg en dato for mig, hvorefter jeg skulle spørge Søren, om også at spørge Gud, så det kunne blive bekræftet på denne måde. Jeg delte mine tanker med Søren og tænkte ved mig selv, at det nok ikke blev til noget, det var måske også lidt et pres at sige noget såen.

 

En uge senere ca. tænkte jeg, at han nok havde glemt det hele og at det nok var bedst ikke at nævne mere om det, hvis det virkelig var noget, måtte Gud jo tale til ham.

 

Fredag d. 12 sept. kom han hjem fra arbejde og sagde til mig, at han havde fået en dato fra Gud, jeg var lidt nervøs, hvad var lige oddsene, for at vi havde fået den samme dato, så måtte det da virkelig være Gud. Vi stod ude i køkkenet og havde begge vores stykke lyserøde notes papir klar til at skrive på og give hinanden vores dato, jeg havde nu hans og han min, turde vi virkelig kigge, det ville bare være alt for vildt eller alt for nederen. Vi vendte dem rundt, den seriøst vildeste fedeste følelse jublede og hoppede inde i mig, ja det kom hurtigt til syne i form af de vildeste kænguru hop og glædesråb i køkkenet, vi havde den samme dato: 16 dec. stod der på dem begge.

 

Vi fandt nogle år senere ud af at 16 i bibelen står for kærlighed, total vildt at leve med Gud.

baby billede, baby picture

Det skal han bare ikke hedde

eller hvad?

I slutningen af dec. hvor vores pastor prædiket i kirken, peget han pludselig direkte på mig og sagde: Han skal hedde Johannes, det brændte indeni mig og normalt ville jeg ikke tage det så nær, for en pastor kan jo tit pege ned på forsamlingen, men denne her gang protesterede jeg, for jeg havde tænkt på navnet Joseph, ja helt tilbage til inden Daniel var født, som vi også har en dejlig historie om, I bilen på vej hjem siger jeg lige pludselig til Søren: han skal altså ikke hedde Johannes, vi vidste hverken om det blev en pige eller dreng og havde endnu ikke fortalt nogen, at vi ventede baby, men troede selvfølgelig på, at Gud havde velsignet os med et. Underligt kigger han på mig, hvad mener du? siger han og jeg fortalte hvad jeg lige havde oplevet.

 

Som tiden gik, tænkte jeg, at det nok ikke var fra Gud, lige indtil vores børnekirke leder ber for mig og baby, hun begynder at bede om at han måtte blive et lys som Johannes, osv. men nej, det stoppede ikke her for senere igen nævner en anden kvindelig leder navnet Johannes om baby´en, jeg blev ved at tænke, at det helt sikkert var tilfældigt alt sammen, så da vores baby bliver født fredag d. 11.sept. lige præcis et år efter at Søren kom hjem og sagde han havde fået datoen, beslutter vi os for, at han skal hedde Joseph.

 

Ca. 2 dage efter skal vi op på hospitalet og have taget blodprøve, hvor sygeplejerske Helga spørger vores 2 drenge om, hvad deres nye lillebror hedder, de svare at han hedder Joseph og hun siger i et gensvar siger Johannes, nej Joseph siger de, nå Johannes siger hun, først da bliver det klart for mig, at hvis Gud ikke kunne komme igennem til mig ved at tale fra 3 ledere i kirken måtte han bruge Helga som betyder hellig, til at tale direkte til mig.

 

Jeg begyndte at tænke på historien med Johannes fra biblen og på faren Zakarias, som heller ikke kunne tro det, jeg tænkte det lignede lidt det jeg stod i og fik en vis Gudsfrygt.

baby billede, baby picture

Endelig Fred!

Vi blev enige om, at han skulle hedde Joseph Johannes, da vi også troede på at navnet Joseph var givet os af Gud og en dejlig fred kom over beslutningen.

 

Joseph Johannes betyder Gud vil forøge, Herren har vist favør/nåde og det er lige hvad vi tror på, at Gud har for os, mere af hans super vidunderlige favør/nåde

 

Alt æren til Gud og vi får velsignelsen.

baby billede, baby picture