Hvorfor vi ikke fejre Halloween!

Et skræmmende emne

Jeg vil være ret direkte med denne artikel, uden at lokke med slik, håber jeg, du finder ud af, hvad der sundest for dig og din familie!

Halloween er ikke for kristne

Jamen er der noget galt i at klæde sit barn ud, som superhelt eller andet sødt til halloween? 

Det er sagt fra en tidligere satanist, som var grundlæggeren af den satanistiske kirke, at når man klæder sig ud, om det er kostume eller maling til halloween, deltager man også på den måde, til at satan får lov til, og ligefrem får rettigheder til, at ændre på ens identitet og at han for lov til at eje dig, ved at man på den måde bliver dedikeret til ham. Det er, hvad der bliver signaleret i den åndelige verden, en delagtighed i en lovprisningsfest til det onde.

Det er altså en mørkere realitet, end hvad det ser ud til.

Det er en lovprisningsfest, om du danser, går med slik, klæder dig ud, osv. er det en deltagelse.

Følger mange bare strømmen?

og løgnen om, at dette er ok for deres børn?

Jeg står ved disken i en legetøjsbutik, for at købe en gave, og kigger over til disken overfor, hvor jeg ser en lille dreng smide en hånd fyldt med blod op på disken og derefter en kiste fyldt med døds relateret ting i, derefter kigger jeg op på hans fint klædte Mor, som står ved siden af, og jeg tænker, har denne dame nogen som helst ide om, hvad hun gør?

 

Nogle er så udmattede, at de ikke gider tage sagen op, og tænker, at det er ok, bare fordi alle andre gør det, men sådan vil mange trends starte og er startet, flere går med på en ide, og lige pludselig virker det ok, fordi man er flere om det.

 

Nogle synes også bare det er fedt, at et arrangement kan blive stablet på benene, og det er festligt at fejre sammen, men hvad er det for en fest?

 

Hvem i sine rette tanker, deltager i en fest for døde, eller i det hele taget klær sig ud som en, fordi det siges, at hvis man er bange for de hjemsøgte og hvis man er udklædt, tror de hjemsøgte, man er en af dem og så går de forbi, nogle sætter endda mad ud til dem den dag, eller pynter deres hjem og haver, med død og rædsel.

 

Biblen siger, at vi ikke skal frygte døden, men ham, som rent faktisk har magten over døden.

 

Matt 10:28

 

Luk 12:4 – Vær ikke bange for dem der kan dræbe din krop, men ikke kan dræbe sjælen, men frygt Gud, som har myndighed til at kaste dig i helvede.

Helvede og dens beboere er ikke noget man fejre, eller leger med!

Nogle steder kan man ikke engang tage sine børn med ud og handle.

For mange år siden, hvor jeg åbnede min front dør, måtte jeg i chok, se på små søde børn, klædt på som døden, det var så grusomt, at jeg ikke vil ha mine egne børn skulle se dem, og jeg gjorde heller ikke. Hvorfor spørger jeg mig selv, vil nogen ønske, at oplære sine børn i en noget så grusomt tradition.

 

Mit første barn, var i skole i ca. 1 år, før vi begyndte at hjemskole, vi havde solgt vores hus, for at han kunne gå på en kristen skole, og det er da også en fin skole, men der var mange ting, jeg ikke var enig i, jeg var til møde osv. for at få en god samtale om emner, jeg bare ikke havde regnet med, ville forgå på en kristen skole.

 

De holdte et gyser tema, for at lære børnene om forskellige genre, og kaldte det så ikke halloween, men børnene skulle lukkes ind i et mørkt rum, for derefter at sætte deres hånd ned i en såkaldt kiste og en dødninge hånd ville stikke op, og andre uhyggelige ting. Det synes jeg absolut ikke var ok, og var virkelig chokeret over, at vi heller ikke var blevet informeret om det. Men at jeg skulle få det af vide af mit barn bagefter. Det andet der chokerede mig var, at lærerne jeg snakkede med, ikke tog det så højtideligt og følte mig nærmest til grin over, at have bragt det på bane til en samtale.

 

Med det sagt, vil jeg opmuntre dig, som inderst inde måske kæmper med dette emne, eller ikke ved hvad du skal gøre, og er den der skal tage et valg for dine børns skyld, ting bliver altså bare ved at vokse i sin popularitet, især penge maskine forretningen, hvis man støtter en sag som halloween.

 

Mit bud, hold dig helt fra det! På alle måder og inkludere dit barn i processen i den aldershøjde de kan forstå og kan tåle af info, så barnet vokser op med, at kunne se klart om denne sag, jeg synes ikke det er svært, at se hvorfor man ikke skal fejre halloween, og tror da heller ikke børn gør, hvis de bliver fortalt om sandheden bag denne fejring. En sådan fest, fejre og støtter vi ikke.

 

Mange respekterede kristne fejre endda halloween

og det blir derfor beundrede og tænkt, at så må det være ok.

1. Skriften siger: at vi skal lægge mørkets gerninger væk Rom. 13:12 og at lys ikke har noget tilfælles med mørke.

 2 kor 6:14 er det at fejre en mørk fest, noget et lysets barn bør lave?

 

2. Frygt er et fængsel at leve i, hvem vil deltage i en fest der har frygt som et fundament?

 

3. Hekseri er afskyeligt for Herren 5 mosebog ( Deuteronomy ) 18:10-13 Hvis noget forherliger hekseri, burde det så ikke også være afskyeligt for en kristen ( bare det ,at gå igennem et shopping center hvor der udstilt udklædning osv. ) 

 

4. Gud er liv og biblen er så fokuseret på at ændre alt der er dødt til liv. Gud gav os denne jord for, at vi skulle arbejde med at gøre den smuk, hvorfor så fornærme vores alt mægtige Gud med at dekorere død og fordærv.

 

5. Halloween er en højtid for Satanister og hekse, bør man virkelig indgå i sådan en fest?

 

6. Er det sødt at klæde sine børn ud som hekse, eller andre skræmmende karakter, er det ikke dæmonisk?

 

7 . Uanset om de er klædt ud som brandmand eller andet, hvorfor deltage?

 

8. Hvilket budskab sender du dine børn, ved at lade dem deltage i sådan et arrangement?

 

9. Gud har ( Helliget os ) sat os til side, til hans formål, og ønsker at folk skal kunne se en forskel på hans børn. Og holde os fra denne verdens synd og ondskab. Du er Guds Ejendom når du tilhøre ham. Og Han ønsker liv og liv i Overflod for dig!

 

10. Skal andre menneskers meninger have indflydelse på din families fremtid? Er din bekymring mest hvad folk tænker? eller at behage din Gud.

 

11. Giver Halloween Gud æren? Nej lige modsat det forherliger Djævelen.

 

12. Jesus og Satan er modsætninger, når naboer eller andre børn kommer forbi og forventer at modtage noget, giv dem Jesus! Du er verdens lys!

 

13. Stop med at begrunde, hvorfor det er fint at fejre noget der er dæmonisk og ondt, der er ikke noget at være forvirrede over. Det er en ond rod, og uanset hvor du læser om det på google, har det intet med os kristne at gøre, bare fordi nogle kristne/katolikker engang fik den ide, at fejre de døde helgener. En kristen bør ikke fejre Halloween, om det er i kirken, på skolen eller andre steder.  Halloween betyder allehelgenersdag, er en gammel keltisk høstfest og har ikke nogen som helst bibelsk rod eller forbindelse i sig,også selvom du kan læse om gamle kristne skikke, lad det ikke snyde dig! Det er et mixed budskab.

 

14. Halloween vokser og milliarder bliver brugt i den tid, kostumer, slik er på et mega salg. Kommercielt skulle det vist være den næst største højtid på året i Amerika.

Stop med at støtte det!

 

15. Halloween, er en lovprisning af det onde, et rige af mørke, og hekseri, og han fryder sig over at kristne børn og voksne deltager.

16. Vi har ansvaret for at undervise vores børn om dette emne og være eksempler for dem.

17. Lad os vende dette som kristne, for det kan vi, Ham som bor i os er stærkere og større end ham som er i denne verden. 1 Joh. 4:4

 

Fyld dig ikke med frygt over denne artikel, men handel i tro og dæk dig og din familie med Jesus blod, (Nadveren og bøn )  Han er vores Frelser!

 

Hav ikke fælleskab med med mørkets ufrugtbare gerninger, men afslør dem hellere Ef 5:11

 

Vi dør ikke som kristne, vi er skabt til at have evigt liv, lad os fejre ham, som har sejret over døden ved hans opstandelse og giver os liv og liv i overflod.

 

God bless!