Hus og første baby

Vores første hus og baby

Renovering og baby grint til verden!

baby billede, baby picture

I skal sige jeres lejlighed op, høre jeg en stemme i mit indre sige, vi havde i ca. 8 mdr. kigget efter hus og med baby nr. 1 i maven, ca halvvejs til termin synes jeg måske det ville være lidt vildt og så ikke vide hvor vi skulle tage hen derefter. 

 

1 måned gik og jeg følte det pressede på, i skal sige jeres lejlighed op lød det i mit indre, så tænkte jeg det var tid, til at dele det med Søren og han var enig i at sige den op, selv endda uden at vi vidste hvad vi så skulle. 

 

Det var nu juli måned og vi fik lov til at flytte ind hos Søren´s forældre, stadig på udkig efter hus og baby med termin d. 5 okt. Vi havde det godt hjemme ved Søren´s forældre oppe i deres luftrum, men tanken om, ikke at have vores ejet når baby kom gjorde mig ked af det, så jeg spurgte min Far i himlen om hjælp. 

 

Jeg husker specielt 2 ting fra den tid, vi boede hos Søren´s forældre: den ene at jeg fik lus, de største jeg nogensinde har set og den anden at Søren lavede sjov og gav mig grineflip, så jeg trippede rundt og bedte ham om at lade være, for jeg var ved at tisse i bukserne, det fik ham kun til at blive ved og i min desperation så jeg en spand og det blev nødløsningen. 

 

Mange huse blev kigget på og også 2 blev budt på, vi lagde det i Guds hænder, og da der blev sagt nej til vores bud tog vi det som et nej, Vi ville rigtig gerne, at jeg kunne gå hjemme ved baby, set tilbage på de 2 huse vi bød på, kunne det ikke ha lagde sig gøre, så tak Gud for hans visdom.

 

Et hus vi ikke før havde lagt mærke til var efter et år sat ned til 595.0000,- Med det samme vi så huset, selvom det var ikke vores stil, så vi mulighederne i at lave det om. så for første gang kom den indre fred vi havde ventet på, som kun Gud kan give.

 

Solgt til os, vi var 3 der var interesseret i huset og ejendomsmægleren sagde, at sælger havde valgt os, ud af de 3, hvor meget man kan lægge i det ved jeg ikke.

 

Ihvertfald kunne Søren nu gå i gang, og det gjorde han også, samme dag vi fik nøglerne ca. midt aug. 

 

Han knoklede, op på arbejde og derefter ud til huset og fikse, snart kom baby jo, om det blev en dreng eller pige vidste vi ikke, men må dog indrømme, at jeg havde et ønske om at få en dreng, uanset ville vi blive glade 🙂 

 

Af en eller anden grund, vi fik også lige bedt, til vores Far i himlen om Han kunne lave en rørskade, så vi kunne få fikset nogle ting i huset gratis. Det fik vi, til vores store overraskelse bønnesvar på efter ca. at have boet der i 4 år. Det blev da til nyt gulvvarme i køkken og gang gratis og nyt køkken til små penge.

hus og baby

15 dage over tid

og så kom han!

Det blev d. 5 okt, som jeg var sat til og vi var ikke klar til at baby kom, familien kom for at hjælpe og venner fra kirken for at velsigne huset inden vi flyttede ind.

 

Jeg var gået 15 dage over tid og vi stadig ikke var helt færdige, men snart ved at være der. Jeg var gået en del over tid, men ønskede ikke at blive sat i gang, tænkte at det havde min Far i himlen styr på, hvornår det skulle være og da alt så godt ud til scanningen, fik jeg lov til at vente videre.

 

Pyh kl var 00.00 og det sidste billede blev sat op på væggen, vi var klar, men også meget klar til at gå i seng, av noget begyndte at gøre ondt og mærke anderledes, jeg tror jeg fik en ve sagde jeg til Søren og fyldt med vild begejstring og kæmpe træthed, tog det til, dog til vores store overraskelse tog det 48 timer, en gang morfin, en blokade, et par prædikener til forskellige jordmoder vi mødte på stuen og en vits fra en jordmoder, som jeg grinte af, hvilket resulterede i, at hun fortalte mig, at i det jeg grinte, kom baby´s hovedet ud, så jeg begyndte helt falsk at grine, det smittede omkring mig, så nu grinte jeg, Søren og 3 andre jordmødre. Og bogstaveligt grint til denne verden, holdte vi vores dejlige dreng Elias i armene.

 

Dengang vidste vi ikke så meget om hvad navne havde af betydning, det var min far, da han kom op på hospitalet, som fortalte os, at Elias betød, Herren er Gud, også betydet der er kun en sand Gud, som Elias i bibelen proklameret over for baal´s profeterne og Amen til det.

baby billede, baby picture

Salg af hus, hvem skal vi vælge?

Det tog ca. 5 år at renovere huset.

Efter ca. 5 år følte vi, det var tid til at sælge vores istandsatte hus, ejendomsmægleren fra byen kom og vurderede den til 995.000,- heldigvis var min mor på besøg og forslog os, at få flere tilbud fra andre ejendomsmæglere.

 

Men det kunne jo også være forvirrende, for hvem skulle vi så vælge, Så spurgte vi vores Far i himlen om hjælp. Hjælp os til at vælge imellem de 3 ejendomsmæglere vi får på besøg.

 

Den næste, som kom var en ung fyr der vist havde styr på det hele, skulle vi ihvertfald tænke, han gjorde rigtig mange ting for, at få lov til at sælge vores hus og brugte en del tid på det, lavede BBR rettelser og andre dokumenter i orden for os, kom med det ene tip efter det andet, vurderede vores hus til 950.000,- men sagde at vi skulle prøve at sælge den til 995.000,- så lidt et oplagt valg, efter alt hvad han havde gjort for os.

 

Den sidste ejendomsmægler ville komme og jeg var på vej hjem fra legestue, med vores nu 3 dejlige drenge, for at mødes med ham, der var dejligt stille i bilen og jeg snakkede med min Far i himlen i mit indre om sagen, Far hvad synes du, vi skal sætte vores hus til salg for? med det samme så jeg 1.098.000,- for mig.

 

Denne ejendomsmælger var den af de 3, som havde brugt mindst tid på sagen.

 

Han tog parpirene frem og lige idet han havde fået slynget vurderingen ud, kom der et højt håb af JA! fra mig, jeg tror han undret sig lidt over min reaktion for jeg fortalte ham ikke, at jeg lige få minutter forinden havde set dette tal for mine øjne.

 

Så da jeg senere fortæller Søren om det hele, besluttede vi os for, at det måtte være et direkte svar på valg af ejendomsmægler fra Gud.

baby billede, baby picture

Budet føles helt forkert

Vi måtte spørge Gud igen!

Huset havde lagt i ca. 2 mdr. inden et seriøst bud kom på bordet, 980.000,- blev der budt, men det føltes helt forkert. Vi havde jo altid oplevet at det bedste vi kunne gøre, var at spørge Gud, så det gjorde vi og fik tallet 1.060.000,-

 

Ih det var næsten for spændene, der var gået et par timer og ejendomsmægler havde jo taget alle snakkende, han havde nu fået dem op på 1.050.000,- og sagde at det ikke var sikkert de ville gå længere, da kom vi frem med at 1.060.000,- var vores mindste pris og til vores store glæde blev den også solgt til den pris.

 

Senere fortalte vi ejendomsmægleren historien, om at vi troede, at han var blevet valgt af Gud til opgaven, som familie fik vi også lov til at bede for og velsigne ham på hans kontor, inden vi skulle skrive under og få den gode nyhed at vi havde ca. tjent 400.000 på salg af vores hus. Alt ære til Gud og velsignelsen til os.

 

Det gjorde, at vi nu havde muligheden for at få et større sted. Selvom vores nye hus, kun kostede 1 million og vi havde fået lommepenge med i hånden var banken skeptiske for at låne os, da det slet ikke virker realitisk i deres øjne, hvordan vi kan få det til at køre rundt med en indtægt. Vi kan kun give Gud æren og tager gerne imod velsignelsen 🙂

 

Vi brugte pengene til at betale så meget af på huset som muligt og synes det er en spændene rejse at se hvordan Gud sørger for os!

 

Det nye hus vi har fået, er absolut et skrot til slot projekt og vi er kun lige begyndt, lidt som at starte på ny med større ting vi skal stå for, regningerne er nemlig større og projekterne større, men Gud er den samme og rig på velsignelser er vi i Ham,  – Too blessed to be stressed-

 

Så vi glæder os til at dokumnetere det her på hjemmesiden og også på et tidspunkt skrive om, hvordan rejsen til det nye hus var, som var fyldt med prøvelser og gode overraskelser.

 

 

Æren går til vores Far i himlen og vi får velsignelsen:)

baby billede, baby picture