Our love Story

Historien om en ørken prins og en city girl

Jeg havde 3 specifikke ønsker til Gud, så ville jeg vide om det var ham!

Bryllupsbillede

Det var en dejlig sommerdag 2008 jeg tog mod til mig og gik hen til en mand jeg vidste havde en profetisk gave, jeg ville spørge ham om jeg nogensinde blev gift eller om jeg skulle være nonne, jeg havde få år inden oplevet at være lidt glad for en fyr, som havde spurgt om det ikke skulle være os to? men hver gang jeg spurgte Gud fik jeg ingen svar og freden fulgte bare ikke med.

 

5 gange blev jeg tilspurgt i den missions organisation https://jesusrevolution.com jeg havde rejst med i 6 år hvor jeg var rundt i meget af Europa, jeg kunne bare ikke få fred i det, var der virkelig sådan noget man kalder kærlighed? jeg følte det var umuligt og det betød virkelig meget for mig at Gud havde valgt ham, for så vidste jeg det ville ære Gud og være det bedste for mig.

love story

25 år

Så må han komme

Da jeg var 17 år havde jeg spurgt Gud om at være 25 år når jeg skulle møde min mand, jeg havde vist min mor og søster en solitaire ring i guld med hvid diamant, som jeg synesmin kommende mand skulle fri med, for så vidste jeg at Gud havde valgt ham.

 

Det var juni, jeg var 25 år, da jeg stod foran en, som har en profetisk gave, hvilke betyder: en som kan formidle eller åbenbare et budskab fra Gud og i september er jeg født, så jeg begyndte at tænke at det nok bare var lidt skørt at være så konkret og ligefrem få Gud med på den plan, men hvad nu hvis det ikke var mine planer, men noget Gud havde fået mig til at tænke, så Han kunne vise mig hvor stor Han er.

Hvornår kommer han?

eller er det ønsketænkning?

Havde i noget tid følt, at snart ville jeg møde min kommende mand, men var også bange for, at det var ønsketænkning, som min søster havde sagt, det bliver et mirakel, den dag du finder en mand.

 

Jeg stod nu der foran en der har en profetisk gave og følte mig lidt sjov, jeg gav mit direkte spørgsmål, Han begyndte med det samme at profetere; du vil møde ham mens du er væk, når han ser dig vil han tænke wow wow wow, i vil ikke komme til at flirte, men bliver gift efter kort tid, var nogle af de ting han bare remsede op, som om han læste det op fra en bog, det var så vildt, at få af vide og jeg følte en sådan glæde og fred indeni, tit har man fået den forståelse, at når man har fået en profeti kan der godt gå nogle år før det så sker, så det hvilede jeg i, at nu var alt som det skulle være, så ville jeg med glæde vente på at møde ham.

 

Jeg skulle den juni/juli på sommer bibel camp i Thisted og en veninde fra kirken havde fortalt mig om hendes storebror, Søren, som hun jo synes passede godt sammen med mig, men da hun viste mig billederne af ham, tænkte jeg, nej! slet ikke min type.

Bryllupsbillede

Jeg fik en underlig fornemmelse

det var slet ikke som jeg havde forstillet mig

Da tiden til campen kom, havde min veninde arrangeret det sådan, at jeg lige skulle møde hendes bror og søskende, de sad og spillede kort i forteltet til deres campingvogn, ind kom jeg, Søren kiggede op og så hurtigt ned i de kort han havde på hånden, hvorefter han lige kiggede op igen, jeg fik en underlig følelse inden i, noget i mig ville virkelig gerne lære ham bedre at kende, men nej, det var da slet ikke som jeg havde forstillede mig det skulle være, der var jo kun lige gået lidt over en måned siden profetien, kunne det så virkelig være rigtigt.
Jeg ville så gerne lære ham at kende, men hver gang jeg så ham, turde jeg ikke vise interesse, hvis han virkelig tænkte, at jeg var så wow måtte han da tage lidt initiativ, så jeg blev kostbar og viste ingen interesse overhovedet, tror nu at det mest pinte mig, for han fik nemlig den opfattelse at jeg ikke gad ham og ville  da ikke gå så meget videre med det.

 

Jeg tænkte ikke på andet, der var noget jeg ikke havde følt før, men var det hele bare ønsketænkning. Campen var slut og vi havde ikke rigtig fået sagt bare nogle ord til hinanden, selvom vi havde set hinanden i nogle dage.
Ih nu havde jeg fået ondt i maven, så var han nok bare ikke interesseret.

 

Tiden gik, det blev august, min veninde ringede og spurgte om ikke jeg havde lyst til at komme forbi? hende og hendes søster havde uden min viden planer om, at Søren og jeg skulle ses, jeg havde ellers ikke lagt op til det og absolut ikke fortalt hende, at jeg var interesseret i ham, men wuhuu en mulighed for at se ham igen.
For første gang fik vi rigtig snakket sammen, men jeg synes ikke at han virkede til at have nogen som helst interesse, månederne gik og jeg tænkte; at han skulle blive min mand, min mor, som jeg fortalte alting til, fik af vide; jeg har mødt min kommende mand! men hun havde endnu ikke mødt Søren.

 

Bryllupsbillede

Tilbage til Israel

Nej da ,kom tilbage igen!

Det var blevet Januar og han skulle tilbage til Israel hvor han havde været frem og tilbage i ca 10 år, så ville der gå ca. et år før jeg måske ville se ham igen, med disse nyheder fik jeg det helt dårligt, skulle jeg nu vente et helt år med at se ham, jeg gik i gang med at bede, ja jeg husker det så tydeligt at gå rundt i min lille lejlighed og sige til min Far i himlen at han måtte gøre dem ved grænsen så stædige som farao, da Moses ikke fik lov til at gå med sit folk ud i ørkenen, så Søren blev nød til at vende tilbage og blive gift med mig.

Bryllupsbillede

Han kom med den hvide flyver

og ikke med den hvide hest:)

Til min store overraskelse ringer min veninde mig en dag op og fortæller mig, at der er sket noget vildt, Søren har for første gang i 10 år ikke kunne komme ind i Israel, i 5 år måtte han ikke komme ind i landet, wow det var næsten ikke til at forstå, det havde min Far i himlen jo helt sikkert arrangeret, he he jeg jublede indeni, men lød cool i telefonen.

 

Da Søren får disse nyheder i Israel er hans første tanke, at så kan han komme hjem og lære mig bedre at kende, så hjem med den “hvide flyver” kom han.

 

Han hjalp mig med at få ordnet nogle praktiske ting i min nye lejlighed, men vi havde endnu ikke haft den store samtale.
Min mor havde heller ikke mødt ham endnu, hun var den eneste, som viste hvordan jeg havde det og en dag sad vi ude i køkkenet og lavede sjov med hvordan jeg kunne komme til at møde ham igen, jeg følte mig som en lille teenager pige, forelsket og ikke viste hvad hun skulle gøre, så min mor foreslog, at jeg skulle invitere ham over på boller i morgen formiddag, da jeg havde fået en ny ovn, lidt skørt synes jeg, så vi fjantede og skrev for sjov en sms med dette forslag, jeg havde ikke tænkt at sende den, jeg var jo kostbar og åbnede helst ikke op for mine følelser over for ham, det var da manden der måtte tage sådanne initiativer.

 

Dud sagde min mor efter at have trykket på knappen, hun havde til min store overraskelse sendt beskeden til Søren, nej nej og jeg hoppede rundt som en kænguru i køkkenet total pinlig over, hvad han nu ville tænke, der gik ikke meget længe før han skrev tilbage, at det ville han rigtig gerne, så min mor blev hurtigt tilgivet 🙂

 

Men hvad vi ikke lige havde tænkt over var, at jeg ikke havde gær og havde vist heller aldrig prøvet at bage boller før, ja det lyder måske sjovt, men lærte først at bage og lave mad da jeg blev gift, det havde jeg ikke rigtig haft tid til før he he, Så næste morgen inden butikkerne åbnet skulle jeg være færdig med bollerne, så jeg måtte ned til bageren og spørge om gær og fik den største klump gær jeg har nogensinde har set.
Nu var Søren klar over at jeg var interesseret i ham, og det gjorde det lidt nemmere at snakke sammen, Ja jeg fik remset hele min 100 gange 100 spørgsmåls skema frem for at finde ud af hvem han var og endda også, at når min mand ved det, skal han fri, jeg gider ikke det flirteri.

Bryllupsbillede

Forlovelse

Så i februar 2009 lærte vi sådan rigtigt hinanden at kende, den 21 marts spurgte han mig på en romantisk tur i skoven om jeg ville giftes.
På det tidspunkt arbejdede jeg i en smykkebutik og havde forberedt personalet i butikken på at hvis der kom en fyr ind og ville kigge på forlovelse´s ring til mig, havde jeg udvalgt 3 alliance ringe, som han kunne kigge på, de kiggede underligt på mig, de havde jo ikke engang hørt mig tale om nogen fyr eller kæreste, så ligefrem forlovelse, den ligger nok langt ude i fremtiden.

 

Søren vidste hvilke dage jeg arbejdede i butikken og da han kommer ind for at se de 3 ringe jeg havde udvalgt, er der problemer med at få den ene i den rigtige str, den anden i guld i stedet for hvidguld og den tredje kan han ikke lide, så han vælger en guld solitaire ring med hvid diamant i, i stedet, uden at vide noget om min ønske ring.

Bryllupsbillede

Den rigtige Ring!

Mit tredje ønske til Gud!

Jeg havde på det tidspunkt i min forelskelse fuldstændig glemt om min bøn om, at han skulle fri med en solitaire ring og det gik først op for mig en dag jeg var på arbejde og skulle udlevere nogle ringe til nogle andre.

 

Wow Gud havde svaret på alle mine 3 request´s.

 

1. At jeg måtte møde ham, når jeg var 25 år.

 

2. Han skulle fri med en solitaire ring og

 

3. Han kom hjem med den hvide flyver til Danmark så vi kunne blive gift 🙂

 

Senere så jeg at historien i biblen om Rebekka og Isak, hvor Abrahams tjener, som bliver sendt ud af Abraham, for at finde en brud til Isak, var på samme måde med 3 request´s, som var direkte bønnesvar på, at det var hende Gud havde udvalgt til Isak.

 

Jeg fik min Søren og kunne ikke have udtænkt en bedre mand for mig, Tak Gud, Han får æren vi får velsignelsen.